Filmul REBEL MOON: A CHILD OF FIRE este disponibil acum pe Netflix.

Rebel Moon este un adevărat eveniment în universul producțiilor SF și de fantezie și rodul unor eforturi de decenii. În plus, lungmetrajul poartă semnătura lui Zack Snyder, cineastul din spatele filmelor 300 – Eroii de la TermopileMan of Steel: Eroul și Armata celor morți. Când o colonie pașnică de pe o lună aflată la marginea universului este amenințată de armatele tiranicului regent Balisarius, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire.

Kora trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, se naște o nouă armată formată din eroi.

Sinopsis

După ce aterizează forțat pe o lună aflată la marginea universului, Kora (Sofia Boutella), o străină cu un trecut misterios, începe o nouă viață în mijlocul unei comunități pașnice de fermieri. Curând, însă, ea va deveni singura lor speranță de supraviețuire. Tiranicul regent Balisarius (Fra Fee) și crudul lui emisar lui, Amiralul Noble (Ed Skrein), descoperă că fermierii își vânduseră fără să știe recoltele fraților Bloodaxe (Cleopatra Coleman și Ray Fisher), liderii unui temut grup de insurgenți vânați de forțele de pe Planeta Mamă. Kora și Gunnar (Michiel Huisman), un fermier blând, care nu știe nimic despre realitățile războiului, călătoresc în diferite lumi în căutarea fraților Bloodaxe, pentru a găsi luptători dispuși să își riște viața ca să apere locuitorii de pe Veldt.

Pe parcurs, cei doi adună alături de ei un mic grup de războinici pe care îi unește dorința de izbăvire: Kai (Charlie Hunnam), pilot și asasin plătit, generalul Titus (Djimon Hounsou), un comandant legendar, Nemesis (Bae Doona), o spadasină pricepută; Tarak (Staz Nair), un prizonier care a făcut cândva parte din familia regală și Milius (E. Duffy), un membru al rezistenței. Pe Veldt, Jimmy (vocea lui Anthony Hopkins), un robot care a făcut cândva parte din garda regală, se trezește cu un nou scop. Dar noul grup de rebeli trebuie să dobândească încredere unii în ceilalți și să lupte „toți ca unul” înainte ca forțele de pe Planeta Mamă să îi distrugă pe toți.

REGIZAT DE: Zack Snyder

SCRIS DE: Zack Snyder, Kurt Johnstad, Shay Hatten

PRODUS DE: Deborah Snyder, Eric Newman, Zack Snyder, Wesley Coller

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Bergen Swanson, Sarah Bowen, Shay Hatten, Kurt Johnstad

CU: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, cu Charlie Hunnam și Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy”.  Din distribuție fac parte și Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll

Leave a comment