Regulamentul Campaniei promoționale Giveaway Cinefili

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul Campaniei promoționale Giveaway Cinefili este KINELINK MOOVEE SRL, cu sediul social în municipiul Galați, strada Dănăilă Negoiță, nr. 10B, cu Punct de lucru în municipiul Galați, Str. Episcop Melchisedec Ștefănescu nr. 2, înregistrat la Registrul Comerțului sub numărul J17/1185/2017, având Cod Unic de Înregistrare 37879384.

1.2. Participanții la concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului regulament oficial al Campaniei (denumit în continuare “Regulamentul” sau “Regulamentul campaniei”). Prin acceptarea participării la campanie, Participantul declară în mod expres că a luat cunoștință de prezentul Regulament precum și faptul că acceptă termenii și condițiile prevăzute în prezentul Regulament, respectiv termenii și condițiile de gestionare a datelor cu caracter personal.

2. MOD DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

2.1. Campania promoțională Giveaway Cinefili se desfășoară pe pagina de Facebook Revizia de film https://www.facebook.com/reviziadefilm, deținută de Organizator, în perioada 03.11.2022 – 13.11.2022.

2.2. Pentru a fi înscrisă la campania promoțională, o persoană trebuie să îndeplinească toate condițiile de la punctul 6 al acestui Regulament și să urmeze toți pașii de mai jos:

– Like paginii de Facebook a Organizatorului, Revizia de film https://www.facebook.com/reviziadefilm.

– Like la Postarea care anunță Campania, publicată pe aceeași pagină de Facebook.

– Comentariu la Postarea de concurs de pe pagina de Facebook, în care participanții dau Tag unul alt utilizator Facebook cu care și-ar dori să împartă premiul.

2.3. Perioada destinată înscrierii în campania promoțională este 03.11.2022 – 13.11.2022

2.4. Cei 5 câștigători ai campaniei vor fi aleși, dintre participanții validați în campanie, cu ajutorul unui instrument online (commentpicker.com), care procesează datele tuturor celor care s-au înscris și îndeplinesc condițiile de participare și care va alege complet aleatoriu câștigătorul. Extragerea câștigătorilor are loc pe data 16.11.2022.

2.5. În cadrul extragerii din data de 16.11.2022, este extras un număr suplimentar de 5 participanți. În cazul în care unul sau mai mulți dintre primii 5 participanți extrași nu își vor revendica premiul, premiile vor fi distribuite câștigătorilor extrași suplimentar. 

2.6. Anunțarea oficială a câștigătorilor are loc pe data de 17.11.2022, pe platformele pagina de facebook https://www.facebook.com/reviziadefilm

3. Premiile oferite în cadrul campaniei 

Premiile oferite în cadrul campaniei sunt 5 Invitații Duble Voucher Duet la un film care rulează în cinematografele din rețeaua Cinema City.

Astfel, 5 dintre participanții care îndeplinesc toate condițiile din prezentul Regulament și sunt extrași prin commentpicker.com vor beneficia de un premiu, respectiv, 1 Invitație Dublă Voucher Duet la film. 

Valoarea totală a premiilor poate varia în funcție de orașul în care sunt acordate invitațiile, prin urmare, valoarea totală estimată se încadrează în intervalul 530,5 RON – 640,5 RON (TVA inclus):

106,1 RON x 5 = 530,5 RON (TVA inclus)

128,1 RON x 5 = 640,5 RON (TVA inclus)

(unde prețul de 106,1 RON este cel mai mic din rețeaua națională Cinema City pentru 1 invitație dublă, iar 128,1 RON este cel mai mare din rețeaua națională Cinema City pentru 1 invitație dublă.) 

4. Revendicarea Premiilor

4.1. După anunțarea oficială a câștigătorilor din data de 17.11.2022, organizatorul îi va notifica, printr-un mesaj pe Facebook, pe toți câștigătorii. Aceștia trebuie să răspundă mesajului și să ofere informații despre orașul în care vor merge la film. 

4.2. Termenul de livrare a premiului se va face în termen de 5 zile lucrătoare de la validarea câștigătorilor.

4.3. În cazul în care unul sau mai mulți dintre primii 5 participanți extrași nu își revendică premiul după validare, organizatorul are dreptul de a contacta participanții extrași suplimentar, în ordinea în care au fost extrași. Organizatorul îi va notifica și pe aceștia prin mesaj pe Facebook. 

4.4. Participanții au dreptul de a solicita înregistrarea video a extragerii la adresa de email kinelink@gmail.com.

5. Condiții pentru participare în campanie

5.1. La Campanie poate participa orice persoană de pe teritoriul României care are un cont de Facebook, cu vârsta minimă de 18 ani.

5.2. Persoanele care participă la campanie trebuie să urmeze toți pașii de înscriere, precizați la punctul 2.2  

5.3. Organizatorul are dreptul de a analiza / verifica înscrierile în Campanie, urmând ca doar participanții care îndeplinesc condițiile de participare să fie validați pentru participarea la extragere; orice neregulă ce poate fi clasificată drept încercare de fraudare din partea unui Participant va fi cercetată pentru înlăturarea oricărei suspiciuni de fraudă. Organizatorul va invalida și nu va livra/ acorda premii acelor Participanți care nu au înlăturat suspiciunea de fraudare a Campaniei.

6. Protecția datelor cu caracter personal

6.1. Participanții iau la cunoștință și își exprimă acordul expres necondiționat și gratis, pentru ca Organizatorul să publice numele câștigătorilor.

6.2. Organizatorul se consideră atât gestionar, cât și utilizator și prelucrător de date personale.

6.3. Organizatorul – în calitate de Operator – prelucrează datele personale ale Participanților la această campanie în conformitate cu legislația aplicabilă în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal – Regulamentul U.E. 2016/679 – GDPR