Filme de Crăciun care îți vor dezgheța inima!

Salutări de la Polul Nord, cinefililor! Pentru că mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, vin în dar cu un top de filme care vă vor dezgheța inimile! Nu vă îngrijorați, n-am pus ”Singur acasă”, știu că la ăla te uiți și dacă nu vrei. Dar pentru că știu că suntem în febra sărbătorilor și a cadourilor, hai să nu mai stăm, dă-i bice, Rudolf!

7. The Polar Express

Pe cât de creepy arată copiii ăia, pe atât îmi place să mă uit an de an la ei, căci e un film ce îmi aduce aminte de copilărie. Acesta spune povestea unor copii care nu cred în Moș Crăciun și cărora li se dă o șansă să creadă și chiar să-l cunoască! În miezul nopții, un tren de-ală bun, de care tot așteaptă România să aibă, oprește la casa fiecăruia și îi îmbarcă către o experiență de neuitat pentru oricine…către Polul Nord!

6. ELF

După seara de Crăciun, Moșul se întoarce obosit la polul nord, dar nu și cu sacul gol. În el se află un bebeluș de la orfelinat, care s-a rătăcit și și-a găsit culcuș în traista lui. Cum nu poate fi trimis înapoi, elfii îl adoptă și îl cresc ca pe unul de-al lor, lucrând în atelierul moșului. Să sperăm că a fost mai bine plătit decât copiii din atelierul ”Nike”. Odată cu anii, acesta realizează că nu este ca toți ceilalți și pleacă încercând să își găsească rădăcinile. Din distribuție fac parte Will Ferrell, Zoey Deschanel, James Caan și mulți alții.

5. The Santa Clause

După un divorț aspru, Scott se bucură că poate petrece ajunul crăciunului cu fiul lui, dar seara le este întreruptă când găsesc un bărbat pe acoperiș care fuge și lasă în urmă o sanie și un costum. Scott preia îndatoririle lui Moș Crăciun, dar la răsărit, se simte cu inima plină și la propriu și la figurat, luând vreo 30 de kg în plus și crescând o barbă stufoasă și albă.

4. How The Grinch Stole The Christmas

Grinch, o creatură hidoasă și verde, vrea să distrugă Crăciunul orașului Whoville și plănuiește un jaf imens, prin care să fure toate cadourile. Dar el nu știe că își va întâlni nașul sub forma unei fetițe dulci, iar planurile lui vor eșua lamentabil. 

3. A Christmas Carol

Scrooge este un tip zgârcit și urât de localnici, un fel de Ciolacu care se duce cu 50 de lei la cumpărături, nu cu 100. Acesta primește o vizită care îi va schimba viața.El se întâlnește cu spiritele trecutului, prezentului și viitorului și realizează ce om nesuferit este, iar din cel mai urât om al satului devine cel mai generos.(Doamne ajută și la…) În rolul principal este Jim Carrey pe care deși nu îl vedeți, ci doar îl auziți, face o treabă extraordinară.

2. Nightmare before Christmas

Nu m-am putut abține și am adăugat și un film pe stilul meu. Regizat de Tim Burton, filmul spune povestea lui Jack Skellington, regele orașului Halloween, care se plictisește de această sărbătoare și descoperă accidental, Orașul Crăciunului. Fascinat de atmosferă,  Jack decide să preia conducerea, dar planul său duce la mult haos și confuzie. Eu dacă aș organiza vreodată ceva. 

1.  Love Actually

Să aud un awww. Filmul acesta e pentru toți cei care încă speră la dragoste, sentimente dulci și pufoase, iepurași și…Gata m-am oprit. Unde te duci când ai nevoie de puțină speranță? Conform naratorului din film, la poarta de sosiri a aeroportului Heathrow, unde oamenii îi așteaptă acasă pe cei dragi.  E un film care urmărește o suită de relații interconectate, care îți vor oferi doza de bunătate pentru sărbători, ca tu să dai cadou acel PS5 sau uscător Dyson.

Cu asta v-am lăsat dragii mei, să aveți sărbători frumoase și sper să primiți ce vă doriți! Eu îmi doresc doar să dați o inimioară acestui articol și un comentariu random ca moșul algoritmului să vină la noi și anul acesta! Până data viitoare, uitați-vă la filme bune!

Leave a comment