Regulamentul Campaniei promoționale „Cinema la tine acasă”

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul Campaniei promoționale „Cinema la tine acasă” este KINELINK MOOVEE SRL, cu sediul social în municipiul Galați, strada Dănăilă Negoiță, nr. 10B, cu Punct de lucru în municipiul Galați, Str. Episcop Melchisedec Ștefănescu nr. 2, înregistrat la Registrul Comerțului sub numărul J17/1185/2017, având Cod Unic de Înregistrare 37879384.

1.2. Participanții la campanie sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului regulament oficial al campaniei (denumit în continuare “Regulamentul” sau “Regulamentul campaniei”). Prin acceptarea participării la campanie, Participantul declară în mod expres că a luat cunoștință de prezentul Regulament precum și faptul că acceptă termenii și condițiile prevăzute în prezentul Regulament, respectiv termenii și condițiile de gestionare a datelor cu caracter personal.

2. MOD DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

2.1. Campania promoțională „Cinema la tine acasă” se desfășoară pe canalul de YouTube „Revizia de film” (https://www.youtube.com/@Reviziadefilm), deținut de Organizator, în perioada 08.12.2022 – 07.01.2023.

2.2. Pentru a fi înscrisă la campania promoțională, o persoană trebuie să îndeplinească toate condițiile de la punctul 5 al acestui Regulament și să urmeze toți pașii de mai jos:

  •  Subscribe la canalul YouTube al organizatorului, „Revizia de film”.
  •  Comentariu la clipul prin care se anunță Campania promoțională https://youtu.be/fAZGMuiHKT8, postat pe canalul YouTube „Revizia de film”, în care participanții să menționeze recenzia de film preferată, realizată de echipa „Revizia de film”.

2.3. Perioada destinată înscrierii în campania promoțională este 08.12.2022 – 07.01.2023.

2.4. În cadrul Campaniei vor fi aleși 4 câștigători dintre participanții validați în campanie. Câștigătorii vor fi selectați aleatoriu, cu ajutorul unui instrument online (commentpicker.com), care procesează datele tuturor celor care s-au înscris în Campanie și care îndeplinesc condițiile de participare. Extragerea câștigătorilor are loc pe data 12.01.2023. În ordinea în care vor fi extrași, prima persoană extrasă va primi premiul: Soundbar Samsung HW-B450/EN, 2.1, 300W, Dolby, Subwoofer Wireless, negru, iar următoarele 3 persoane, câte un Aparat de popcorn Emerio POM-111241, 1200 W, fara ulei, Alb/Rosu, fiecare.

2.5. În cadrul extragerii din data de 12.01.2023, este extras un număr suplimentar de 4 participanți. În cazul în care unul sau mai mulți dintre primii 4 participanți extrași nu își vor revendica premiul, premiile rămase vor fi distribuite celor 4 participanți extrași suplimentar, în ordinea extragerii.

2.6. Anunțarea oficială a câștigătorilor și a participanților extrași suplimentar are loc, cel târziu până pe data de 15.01.2023, printr-o postare pe pagina de Facebook „Revizia de film” (https://www.facebook.com/reviziadefilm), precum și pe contul de Instagram (https://www.instagram.com/reviziadefilm/), deținute de Organizator. 

3. Premiile oferite în cadrul campaniei 

Premiile oferite în cadrul campaniei sunt:

  • 1 Soundbar Samsung HW-B450/EN, 2.1, 300W, Dolby, Subwoofer Wireless, Negru
  • 3 Aparate de popcorn Emerio POM-111241, 1200 W, fără ulei, Alb/Roșu

Astfel, 4 dintre participanții care îndeplinesc toate condițiile din prezentul Regulament și sunt extrași prin commentpicker.com vor beneficia de un premiu, respectiv, primul câștigător extras va beneficia de un Soundbar, iar următorii 3 de câte un Aparat de popcorn.

Valoarea totală a premiilor, la data de 07.12.2022, este 1.026,16 lei, din care:

  • 699,99 lei – valoare Samsung HW-B450/EN, 2.1, 300W, Dolby, Subwoofer Wireless, Negru
  • 327 lei (3 X 109 lei) – valoare 3 X Aparat de popcorn Emerio POM-111241, 1200 W, fără ulei, Alb/Roșu
4. Revendicarea Premiilor

4.1. După anunțarea oficială a câștigătorilor pe pagina de Facebook „Revizia de film”, organizatorul îi va notifica, printr-un comentariu pe YouTube, pe toți câștigătorii. Pentru a-și revendica premiul, aceștia trebuie să ofere, în mesaj privat pe pagina de Facebook „Revizia de film”, următoarele:

  • un screenshot cu datele contului personal de YouTube de pe care s-au înscris în campanie (Nume cont, Foto cont),  pentru a confirma că dețin acest cont.
  • un screenshot cu notificarea „Abonat(ă)” la canalul YouTube „Revizia de film”.

4.2. Termenul de livrare a premiilor se va face în termen de 15 zile lucrătoare de la validarea câștigătorilor.

4.3. În cazul în care unul sau mai mulți dintre primii 4 participanți extrași nu își revendică premiul după validare, organizatorul are dreptul de a contacta participanții extrași suplimentar, în ordinea în care au fost extrași. Organizatorul îi va notifica și pe aceștia prin comentariu la clipul campaniei încărcat pe canalul de YouTube „Revizia de film”, iar pentru a-și revendica premiul, aceștia trebuie să urmeze pașii de la punctul 4.1.

4.4. Participanții au dreptul de a solicita înregistrarea video a extragerii la adresa de email kinelink@gmail.com.

5. Condiții pentru participare în campanie

5.1. La Campanie poate participa orice persoană de pe teritoriul României care are un cont de YouTube și are vârsta minimă de 18 ani.

5.2. Persoanele care participă la campanie trebuie să urmeze toți pașii de înscriere, precizați la punctul 2.2  

5.3. Organizatorul are dreptul de a analiza / verifica înscrierile în Campanie, urmând ca doar participanții care îndeplinesc condițiile de participare să fie validați pentru participarea la extragere; orice neregulă ce poate fi clasificată drept încercare de fraudare din partea unui Participant va fi cercetată pentru înlăturarea oricărei suspiciuni de fraudă. Organizatorul va invalida și nu va livra/ acorda premii acelor Participanți care nu au înlăturat suspiciunea de fraudare a Campaniei.

6. Protecția datelor cu caracter personal

6.1. Participanții iau la cunoștință și își exprimă acordul expres necondiționat și gratis, pentru ca Organizatorul să publice numele câștigătorilor pe canalele de comunicare deținute de Organizator.

6.2. Organizatorul se consideră atât gestionar, cât și utilizator și prelucrător de date personale.

6.3. Organizatorul – în calitate de Operator – prelucrează datele personale ale Participanților la această campanie în conformitate cu legislația aplicabilă în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal – Regulamentul U.E. 2016/679 – GDPR