10 filme la care plângi 100%

Te fac să plângi în mai puțin de 10 filme! Silvache din nou pe zonă, la fel de romantic și sensibil! Îți recomand 10 filme la care am plâns de până și lacrimile mele au avut lacrimi. Dacă vrei să vezi ceva frumos pe ziua de azi, dă-i play mai jos, iar dacă ai sensibilitate la Soare, dă scroll și citește textul!

10. Green Street Hooligans

Film pentru ultrași și nu numai. Un băiat se duce în Anglia pentru a-și vizita sora și cumnatul. Acolo ușor-ușor ia contact cu lumea ultrașilor și descoperă obiceiurile acestora, dându-i adrenalina de care avea nevoie. Și cum ceva frumos nu durează mult, vine acel neveu pe sentiment și te destabilizează. Uită-te împreună cu prietena ta, poate-i place fotbalul…aaa…stai…nu ai prietenă.

9. The Notebook

Filmul ăsta m-a prins pe o despărțire urâtă prin liceu și m-a atins tare de tot. Este vorba despre doi tineri, o fată din înalta societate și un băiețaș de la țăra, băiat bun, muncitor. Problema este că se îndrăgostesc, dar mama ei nu prea este de acord și la un moment dat, a` bătrână o combină cu altu` mai pe bani. Și dacă nu suferă unul după altul și se tot ceartă, o ard arogant, orgolii, palme peste ochi și nu numai…dacă suferi, ăsta este filmul tău.

P.S. Mirelo, să știi că nu mai mă gândesc la tine.

8. A Walk to Remember

Vechi, bun și e de caz  social la ”Românii au talent”. Povestea este simplă: Un el și o ea, în floare vârstei, se îndrăgostesc și se iubesc, până aici, toate bune, doar că la un moment dat se află că ea are o boală incurabilă. Ce urmează? Ei bine orice scenă în care îi include pe cei doi, este cu nod în gât. Plâng numai când mă gândesc la el. Atenție nu vă luați floricele, mai bine șervețele!

7. Sweet November

Primele imagini pe care le-am văzut din acest film au fost într-un videoclip al melodiei ”O iubire interzisă” a lui Florin Salam. Un motiv destul de întemeiat să mă uit la el. Un tip cu un job bine plătit și mulți bani pe dreapta, se întâlnește întâmplător cu o fată dezordonată și cu capul în nori, practic total opusul ei. Și cum extremele se atrag, hei supriză, se îndrăgostesc! Dar cum vorbim de plâns, se întămplă ceva și se pornește robinetul de lacrimi. Uită-te, nu vreau să-ți stric magia.

6. Seven Pounds

Will Smith cu acest film te lovește la corason mai ceva ca pe Chris Rock. Misiunea lui este să salveze șapte suflete/persoane pentru a-și repara o greșeală din trecut, dar o dă în bară când se îndrăgostește de o fată ce are nevoie de un transplant de inimă. Eee, de aici vă las pe voi să vedeți ce se întâmplă. Cine știe poate, poate ia de la amanet inima aia de o tot lasă florin salam. 

5. Guardians of the Galaxy vol. 3

Da este SF, nimic de comentat, dar când ajungi să vezi cum o ducea Ratonul, te rupe pe ghenuche. Practic, a treia parte din această trilogie pune accent pe viața lui Rocket, ratonul. Filmul este plin de acțiune, dar când vezi chestia aia mică, în dungi, cu ochii umeziți de regrete și durere, te face să-ți iubești viață și să nu mai plângi ca ultimul terminat după un PlayStation 5 la cei 40 de ani ai tăi.

4. Băiatul în Pijamaua Vărgată

O poveste care te face să urli ca o mamă, chiar dacă nu ești. Doi copii, unul neamț, iar celălalt evreu, se împrietenesc în timpul celui de-al doilea Război Mondial, dar îi desparte un gard al unui lagăr de concentrare.

3. The Great Gatsby

Nu știu dacă este de plâns, dar m-a prins într-o perioadă grea și am empatizat cu DiCaprio. Deși Gatsby are tot ce-și dorește nu are tot ce-și dorește. Are o viață plină de lux, dar cum banii nu aduc fericirea, asta o zice vulpea care nu ajunge la struguri, Gatsby nu-și împlinește dragostea și asta îl doare, dar nu l-a fel de tare ca finalul.

2. Hachiko

Mă cum te ia și te rostogolește și te rupe la sentiment. Un nene gășește un câine, îl ia, îl face mare pe golan și când îi vezi atât de apropiați, mai-mai că ți-ai lua și tu unul…până te lovește direct în ventriculul stâng realitatea poveștii. Nu știu ce a fost în mintea celor care l-au făcut, dar te tăvalești pe jos. Mă jur, 3 zile am îmbrățișat orice câine vedeam pe stradă.

1. La Vita e Bella

Dacă te-a prins tăică-tu că fumezi și acum nu-ți mai dă bani, chiar dacă ai 37 de ani, uită-te cu el la film. Un tată și un copil, evrei italieni, sunt prinși de naziști și duși într-un lagăr. Acolo, tatăl, pentru a nu speria copilul și-al face să treacă peste ceea ce vede în jur, dezvoltă un joc. E ce trebe! Inimă de piatră să ai și tot îți demolează fericirea!

Ei bine, dacă intuiești că am terminat te înșeli. Am zis să fac o faptă bună și să-ți ofer ca bonus un al 11- lea film. Asta așa, că sunt băiat bun.

*BONUS – Marriage Story*

Și acest film m-a prins într-o perioadă grea, mai ales că îmi bate 30-ul la ușă și toți prietenii din jurul meu, au o familie, copii, PlayStation 5. O familie frumoasă care se destramă din cauza neînțelegerilor, decide să rămână unită pentru creșterea sănătoasă a copilului. Nimic special ai zice, dar bă băiatule, când au unele momente de zici că gata se împacă, fix în punctul culminant , dar fix atunci, nu o fac. Am plâns ca prostul, jur…nu știu exact cum, dar m-a emoționat. Sunt eu mai sensibil.

Dacă ți-a plăcut sau nu, lasă măcar un comment cu #random. Hai gata, că nu-mi plac despărțirile și mă bufnește plânsul.

Leave a comment