Wonka cu Timothée Chalamet

După ce l-am văzut în ”Call me by your name”, ”Dune” sau ”Little Women”, e timpul ca Timothée să se relaxeze puțin și să joace și într-un film pentru toată familia!

Bazat pe personajul extraordinar din cartea ”Charlie și fabrica de ciocolată”, scrisă de Roald Dahl, „Wonka” spune povestea minunată a modului în care cel mai mare inventator, magician și producător de ciocolată din lume a devenit iubitul Willy Wonka pe care îl cunoaștem astăzi.

Nu avem prea multe detalii despre film, dar știm că actorul va face un rol de excepție, mai ales când membrii echipei îl laudă atât de mult:

„Există această ușurință minunată în felul în care interpretează personajul Wonka, fără a mai menționa faptul că conferă personajului acea notă de speranță, o calitate de neînfrânt pe care nu pare să o piardă niciodată, mereu pregătit pentru următorul pas. Este ca și cum ar spune: ‘Bine, asta nu a funcționat? Vom încerca asta și vom încerca altceva.’ Și Timothée Chalamet, ce pot să spun? Sacrébleu! Acest tânăr, știi, radiază carismă și încredere minunată. Este cu adevărat un artist delicios.” – afirmă Keegan-Michael Key, colegul său din film.

Poți vedea trailer-ul mai jos:

  • Premieră: 15 decembrie 2023
  • Regie: Paul King
  • Scenariu: Simon Farnaby, Paul King, Roald Dahl
  • Distribuție: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant

Leave a comment